Hostům na talíř servírujeme poctivá tradiční jídla s novým nápadem i experimentální kuchyni kombinující netradiční chutě do promyšleného celku. U nás si zkrátka vybere každý.
vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi
se sýrem Gran Moravia a bazalkou
ze svíčkové z nejjemnější hovězí části s grilovanou zeleninou, grenaille bramborami a silnou masovou šťávou
se sázeným vejcem, anglickou slaninou bramborovými hranolky a silnou masovou šťávou
v máslové briošce s čerstvou majonézou, slaninou, červenou cibulí, nakládanou okurkou, rajčetem a bramborovými hranolky s bylinkovou solí
na červeném víně s máslovou bramborovou kaší, restovanou zeleninou, listovým špenátem a nakládanými cibulkami
ze stehenního plátku, se zelným salátem, česnekovým dresinkem, domácími hranolkami s bylinkovou solí a Tzatsziky
hovězí kýta pečená přes noc s vejcem, kyselou okurkou, špekem a dušenou jasmínovou rýží
z vepřové plece a goudy, obalený v trojobalu s jemnou bramborovou kaší a kyselými okurkami
obraná slepice na paprice a smetaně s domácími houskovými knedlíky
s kuřecím prsem, středomořskou zeleninou, česnekem, pažitkou a rukolou sypané sýrem Gran Moravia
kynuté buchtičky s teplým vanilkovým krémem sypané cukrem